4 nyomós érv az AMC mellett!

Nem kellett sokat gondolkodnunk azon, miért is lehet jó választás az AMC. Összegyűjtöttük a 4  legfontosabb érveket a márka mellett. Íme!

 

 

 

1. Szilárd küldetéstudat és folyamatos megújulás

Az AMC, csak nem 40 éves fennállása során, határozottan tartotta magát megfogalmazott céljaihoz. A piac igényeinek folyamatos figyelemmel követését, és a dolgozók szakértelmére és elkötelezettségére fektetett hangsúlyt. E két fontos cél tükrében természetesen a vevői igények természetesen szintén nagy hangsúlyt kapnak. Ahogyan a cég is vallja, globalizálódó, egyre gyorsuló világunkban a piac, a vevők igényeinek pontos felmérése nélkül lehetetlen a fejlődés. A biztonságtechnikában kifjezetten igaz a tény, miszerint nem elég jó szolgáltatást nyújtani, folyamatos fejlődésre, előrelépésre van szükség ahhoz, hogy sikerünk legyen. Az AMC esetében, minden kutatás, fejlesztés, a saját laboratóriumokban és gyáregységekben történik, ahol magasan képzett mérnökök tervezik az új eszközöket. Az eszköz elkészültét követően egy különböző folyamatokból álló komoly tesztsorozaton megy keresztül, ezután kerülhet sorozatgyártásba az új termék.

2. Minőségi gyártás

Az igényes gyártás alapja, a minőségi alkatrészek megfelelő használatában rejlik. Ennek megfelelően az AMC eszközei a legmodernebb technika segítségével készülnek, teljesen automatizált gyártósoron, optikai/lézer érzékelők segítségével. Ez biztosítja az elvárt produktivitást és minőséget. A gyártósorok nagyfokú automatizálása a cég számára előnyt jelent azokkal a vállalatokkal szemben, amelyek kihelyezték gyártósorukat külföldre, az olcsóbb munkaerő és gyártási költségek reményében.

3. Ingyenes applikáció - egy igazán fontos érv!

Az AMC Cloud - egy biztonságos és komplett megoldás AMC felhasználóknak. Használja ki az AMC Cloud Tier3 infrastruktúrát és kezelje a rendszert az ingyenes applikációval (elérhető Android és iOS -en.) Az applikációval lehetőség nyílik élesítésre és hatástalanításra, minden konfigurációban, a kimenetek ki-és bekapcsolására, zónák tiltására, több rendszer kezelésére, ezzel az egyetlen applikációval, GPRS-3G-4G garantált működés.
 

4. Felhasználóbarát kialakítás - érintőképernyős kezelő

Könnyen kezelhetőség: értendő ez úgy a külsőre mint belsőre. Az AMC termékek dizájnja maximálisan illeszkedik az aktuális trendekbe, a használatra kényelmes. Praktikus termékeket gyártanak, emellett odafigyelnek a megjelenésre is. Fontos az is, hogy könnyen kezelhető szoftveres rendszerrel is rendelkeznek az AMC eszközök, ami nagyban megkönnyíti a felhasználók dolgát, ami valljuk be, nagyon vonzó tulajdonság!

 

Megjelenés kezdete: 2017.08.21.

Legolvasottabb híreink

AMC hibrid moduláris riasztórendszerek

Az AMC olasz riasztógyártó cég, 40 éve a piacon! Termékeik innovatívak, könnyen kezelhetőek és persze első osztályuak.

AMC okosriasztórendszerek

Az AMC olasz riasztó a legnépszerűbb riasztó gyártók egyike, mely méltán érdemelte ki elismertségét és számos szakmai díját.

Amc Plus applikáció

Az AMC Plus új alkalmazással, kezelheti a vezérlőpanelt okostelefonon és táblagépen keresztül! Az app elérhető iOs és androidos készülékekre is!