AMC hibrid moduláris riasztórendszerek

 

Tapasztalaton alapuló minőség, saját fejlesztés és gyártás

Küldetés: Az AMC-t 40 éve alapították és a mai napig naprakészen követi a piac igényeit, köszönhetően az ott dolgozók szakértelmének és elkötelezettségének.

 Kutatás és fejlesztés: Minden kutatás, fejlesztés és gyártás a saját laboratóriumunkban és gyáregységeinkben történik, ahol magasan képzett és motivált mérnökök tervezik az új eszközöket.

Gyártás: Az új eszközök a legmodernebb technika segítségével készülnek. Az alaplapok és panelek SMT technológia segítségével készülnek, teljesen automatizált gyártósoron, optikai/lézer érzékelők segítségével. Ez biztosítja az elvárt produktivitást és minőséget

Tesztelés: Minden elkészült eszközt tesztelünk a gyáron belül, saját módszereink szerint. Ennek a szigorú minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően az AMC 2-10 év garanciát tud biztosítani az eszközökre, melyek a GRADE2 vagy GRADE3 besorolási osztályok követelményeit is teljesítik.

1.73 firmware verzió riasztóközponthoz

A firmware új verziója fejlesztett funkciókat kínál az új vezeték nélküli eszközök támogatásával, és korábbi problémákat javítottak ki.
 

Megjelenés kezdete: 2017.12.04.

Legolvasottabb híreink

AMC okosriasztórendszerek

Az AMC olasz riasztó a legnépszerűbb riasztó gyártók egyike, mely méltán érdemelte ki elismertségét és számos szakmai díját.

Amc Plus applikáció

Az AMC Plus új alkalmazással, kezelheti a vezérlőpanelt okostelefonon és táblagépen keresztül! Az app elérhető iOs és androidos készülékekre is!