AMC hibrid moduláris riasztórendszerek

Tapasztalaton alapuló minőség, saját fejlesztés és gyártás

Küldetés: Az AMC-t 40 éve alapították és a mai napig naprakészen követi a piac igényeit, köszönhetően az ott dolgozók szakértelmének és elkötelezettségének.

Kutatás és fejlesztés: Minden kutatás, fejlesztés és gyártás a saját laboratóriumunkban és gyáregységeinkben történik, ahol magasan képzett és motivált mérnökök tervezik az új eszközöket.

Gyártás: Az új eszközök a legmodernebb technika segítségével készülnek. Az alaplapok és panelek SMT technológia segítségével készülnek, teljesen automatizált gyártósoron, optikai/lézer érzékelők segítségével. Ez biztosítja az elvárt produktivitást és minőséget

Tesztelés: Minden elkészült eszközt tesztelünk a gyáron belül, saját módszereink szerint. Ennek a szigorú minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően az AMC 2-10 év garanciát tud biztosítani az eszközökre, melyek a GRADE2 vagy GRADE3 besorolási osztályok követelményeit is teljesítik.

1.73 firmware verzió riasztóközponthoz

A firmware új verziója fejlesztett funkciókat kínál az új vezeték nélküli eszközök támogatásával, és korábbi problémákat javítottak ki.

Megjelenés kezdete: 2017.05.09.
Forrás: Védelek.hu

Legolvasottabb híreink

4 nyomós érv az AMC mellett!

Negyvenéves múlt, jó felhasználói vélemények, profi termékek. Ingyenes applikációjával, modern kezelőivel, megbízhatóságával, az AMC márka kivívta magának a piac és az emberek elismerését.

IoT – A dolgok internete

Amikor az IoT szóba kerül, mindenki – de legalábbis a nagytöbbség – térdre esik és imádni kezdi a láthatatlan új szentet. Egy „hype”-ról van szó, vagy valójában egy új technológiával állunk szemben?

Az 5 leggyakoribb hiba, amit biztonsági rendszer vásárlásánál elkövetünk!

Rájövünk, hogy szükségünk van valamire, de a nagy hév közepette megfeledkezünk bizonyos megelőző lépésekről, amelyek kihagyásával hosszútávon is kitolhatunk magunkkal. Nézzük meg mi az 5 legfontosabb hiba például biztonságtechnikai rendszer vásárlása előtt!