AMC okosriasztórendszerek

 


Az AMC Elettronica-t 1974-ben alapították, és a társaság a Pavia Egyetemmel együttműködésben kifejlesztette első termékét - a „RIVELA” mikrohullámú detektort. Azonnal óriási sikere volt Olaszországban és a külföldi piacon is. Néhány éven belül a társaság sikeres szereplőjévé vált a biztonsági ágazatnak.

A 80-as években piacra dobta az EL80-t - az első AMC riasztásvezérlő egységet. A cég a 1998-as milánói Nemzetközi Biztonsági Vásáron bemutatta a C136 riasztópanelt, illetve a CR100 rendszert, egy teljesen lítium-ion akkumulátoros rádiós riasztórendszer.

 

 

 


 

 

 

 

Manapság az AMC jól megalapozott nemzetközi disztribúciós hálózattal rendelkezik. Termékei kizárólag Olaszországban készülnek, és éppolyan nagy hangsúlyt fektetnek a termékek megjelenésére mint tudására. Az AMC termékek elegánsak és kimondottan letisztult, formatervezett kivitellel kerülnek piacra.  Az AMC-t saját iparága abszolút mértékben elismeri, bizonyítja ezt a  számos szakmai díj melyet a vevői igények és elvárások teljesítésére kap. Az AMC egy teljes mértékben olasz tulajdonú társaság. Fő tevékenysége a riasztórendszerek gyártása és forgalmazása. A társaság székhelye Alzate Brianzában van, amely Comó közelében található, Milánótól csupán 30 km-re északra. A központtól csupán néhány kilométerre található tesztlaboratóriumunk és egy teljesen automatizált gyártósor.

 

 

 

Fontos tudni, hogy az AMC rendszereivel komplett házautomatikai rendszert hozhatunk létre otthonunkban. Hogy hogyan? Az AMC intelligens rendszerekkel képesek vagyunk okossá varázsolni házunkat: távolról vezérelni fűtésrendszerünket, mozgatni a redőnyöket, vagy akár időzíteni a dzsakuzzit mire hazaérünk. A rendszer applikációján keresztül mobilunkról irányíthatjuk egész otthonunkat, és távolról is ellenőrizhetjük, akkor  amikor akarjuk.

Megjelenés kezdete: 2019.10.22.

Legolvasottabb híreink

AMC hibrid moduláris riasztórendszerek

Az AMC olasz riasztógyártó cég, 40 éve a piacon! Termékeik innovatívak, könnyen kezelhetőek és persze első osztályuak.

Amc Plus applikáció

Az AMC Plus új alkalmazással, kezelheti a vezérlőpanelt okostelefonon és táblagépen keresztül! Az app elérhető iOs és androidos készülékekre is!