Az AMC története

 


Az AMC Elettronica-t 1974-ben alapították, és a társaság a Pavia Egyetemmel együttműködésben kifejlesztette első termékét - a „RIVELA” mikrohullámú detektort. Azonnal óriási sikere volt Olaszországban és a külföldi piacon is. Néhány éven belül a társaság sikeres szereplőjévé vált a biztonsági ágazatnak.


A 80-as években az AMC úgy döntött, hogy beindítja saját riasztórendszerét, így piacra dobta az EL80-t - az első AMC riasztásvezérlő egységet.  A cég a 1998-as milánói Nemzetközi Biztonsági Vásáron bemutatta a C136 riasztópanelt, illetve a CR100 rendszert, egy teljesen lítium-ion akkumulátoros rádiós riasztórendszer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manapság az AMC jól megalapozott nemzetközi disztribúciós hálózattal rendelkezik. Termékei kizárólag Olaszországban készülnek, és éppolyan nagy hangsúlyt fektetnek a termékek megjelenésére mint tudására. Az AMC termékek elegánsak és kimondottan letisztult, formatervezett kivitellel kerülnek piacra.  Az AMC-t saját iparága abszolút mértékben elismeri, bizonyítja ezt a  számos szakmai díj melyet a vevői igények és elvárások teljesítésére kap. Az AMC egy teljes mértékben olasz tulajdonú társaság. Fő tevékenysége a riasztórendszerek gyártása és forgalmazása. A társaság székhelye Alzate Brianzában van, amely Comó közelében található, Milánótól csupán 30 km-re északra. A központtól csupán néhány kilométerre található tesztlaboratóriumunk és egy teljesen automatizált gyártósor.

 

 

Megjelenés kezdete: 2019.10.21.

Legolvasottabb híreink

AMC hibrid moduláris riasztórendszerek

Az AMC olasz riasztógyártó cég, 40 éve a piacon! Termékeik innovatívak, könnyen kezelhetőek és persze első osztályúak.

4 nyomós érv az AMC mellett!

Negyvenéves múlt, jó felhasználói vélemények, profi termékek. Ingyenes applikációjával, modern kezelőivel, megbízhatóságával, az AMC márka kivívta magának a piac és az emberek elismerését.

IoT – A dolgok internete

Amikor az IoT szóba kerül, mindenki – de legalábbis a nagytöbbség – térdre esik és imádni kezdi a láthatatlan új szentet. Egy „hype”-ról van szó, vagy valójában egy új technológiával állunk szemben?