Nagyobb épületek, létesítmények védelme

 
 
Az AMC nagy riasztóközpontok 8 partícióval és akár 64 zónával is rendelkeznek, így minden további nélkül képesek ellátni egy nagyobb létesítmény védelmét is. 8 különálló partíciót, azaz rendszert tudunk elkülöníteni egymástól, így akár 8 részt is külön tudunk élesíteni, hatástalanítani, kezelni.
 
 
 
A riasztórendszert ki tudjuk bővíteni vezetéknélküli zónákkal is, azokon a helyeken, ahol a vezetékezés nem lehetséges.
A felhasználóknak külön-külön jogokat lehet biztosítni, hogy melyik partícióhoz, területhez férhetnek hozzá.
 
A nagyobb létesítményekhez nagyobb riasztóközpontra van szükség, hiszen több a helyiség, több riasztani kívánt területről van szó. Bármelyik központhoz bármelyik kezelő jó, a legkisebbik központ is ugyanakkora tudással rendelkezik mint nagyobb testvérük, csak kevesebb eszközt tud fogadni.
 
 

Legfrissebb híreink

Amc Plus applikáció

Az AMC Plus új alkalmazással, kezelheti a vezérlőpanelt okostelefonon és táblagépen keresztül! Az app elérhető iOs és androidos készülékekre is!

Az AMC története

Az AMC olasz riasztó a legnépszerűbb riasztógyártók egyike, mely méltán érdemelte ki elismertségét és számos szakmai díját.

Telemanagement3 - távoli hozzáférés a rendszerhez


Most csak egy számítógép és az Ajax PRO Desktop segítségével gyorsan konfigurálhatja a rendszert, módosíthatja a beállításokat, kezelheti a hozzáférés-vezérlést és megtekintheti a védett helyek állapotát.