Kérjük, jelentkezzen be!

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a jelen menüponthoz tartozó tartalmak csak előzetesen jóváhagyott regisztráció után tekinthetőek meg.

Illetve ha Ön már regisztrált felhasználónk, kérjük, jelentkezzen be!

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrációját gyorsan és könnyedén elvégezheti, néhány egyszerű adat megadásával. Regisztráció esetén hozzájuthat kiegészítő anyagainkhoz, AMC termékvideóinkhoz, hasznos dokumentációinkhoz is.

Elfelejtett jelszó

Írja be e-mail címét az alábbi mezőbe. Perceken belül elküldjük Önnek új jelszavát, amellyel ismét bejelentkezhet az oldalra.

Néhány vitathatatlan érv az AMC mellett

Fontos tudni, hogy az AMC rendszerek sok olyan előnnyel bírnak, amikkel lekörözik piacon lévő versenytársaikat. Nézzük, mik is ezek az előnyök:

Először is, az AMC eszközök rendkívül könnyen programozhatóak, ugyanis a rendszer programozó szoftvere magyar nyelvű. Ennek köszönhetően könnyebben és gyorsabban megy a programozás, nincsenek elakadások, így energiát és időt spórolunk magunknak. Fontos tudni azt is, hogy ezekkel a rendszerekkel tökéletesen helyettesítjük akár más márkák rendszereit is, mint például DSC vagy Paradox rendszerekét.

Bátran ajánljuk az AMC rendszereket, hiszen az ügyfeleknek nagyon könnyen elmagyarázható a működésük, mivel kizárólag LCD vagy érintőképernyős kezelővel rendelkeznek. A zónák duplázhatóak, de akár triplázhatóak is, illetve a legkisebb AMC központ is, már minimum 4 partíciós. Azt is fontos kiemelni, hogy a központok modulos felépítéssel rendelkeznek.

Kimagasló előny, hogy az AMC applikáció ingyenesen elérhető és letölthető, így könnyen hozzájutunk anélkül, hogy pénzünkbe vagy energiánkba kerülne. Hangsúlyozzuk, hogy az AMC rendszerek ár/értékaránya egyedülállóan kedvező a magyar piacon, ezért bátran ajánljuk, mert egy profi rendszert kaphatunk, rendkívül kedvező áron.

A fent említett előnyök mellett, az AMC termékek gyönyörű dizájnnal, és formatervezett külsővel rendelkeznek. Jellemző rájuk a letisztult modern kialakítás, és az egyedi olasz dizájn.

Miért az AMC riasztó?

4 nyomós érv az AMC mellett!

Negyvenéves múlt, jó felhasználói vélemények, profi termékek. Ingyenes applikációjával, modern kezelőivel, megbízhatóságával, az AMC márka kivívta magának a piac és az emberek elismerését.

2017.12.13.